Berisha-Ramës: Pasagjerët në Gjermani menduan se ishe terrorist

Berisha-Ramës: Pasagjerët në Gjermani menduan se ishe terrorist

52
SHPËRNDAJE

Berisha: I turpshëm ishte akti yt, unë kërkova fjalën për replikë, dhe rregullorja më jep të drejtë, po vazhdove në këtë mënyrë, do marrësh përgjigjet më të merituara.

Të dashur qytetarë dhe qytetare, jam këtu për të falenderuar për herë të parë Edi Ramën, i cili deklaroi se nuk do të bashkëpunojë me mua, do të vazhdoj betejën time, derisa të marrë atë që meriton.

Jam këtu për një projekt mafioz, si tenderat në kryeministri, opozita nuk mund të marrë pjesë, Ky është kryeministri i parë në botë që nxirret me dhunë nga avioni, pasagjerët panë tmerr, me sy. Kur e panë që nuk kishte hekura në dorë, u tmerruan dhe më shumë, e morën si përfaqësues të një organizate terroriste.

S'KA KOMENTE