Berisha për shpalljen ‘non-grata’: Ishte hakmarrje e pastër “E dija kur ma...

Berisha për shpalljen ‘non-grata’: Ishte hakmarrje e pastër “E dija kur ma tha Rama në 2019

65
SHPËRNDAJE

Sali Berisha: Nuk është e vërtetë kurrë se ka ekzistuar “Shqipëria e Madhe”. Ka ekzistuar Shqipëria. Aty ku shqiptarët ishin shumicë, ka qenë Shqipëri. Unë e kam kundërshtuar gjithmonë ndryshimin e kufijve, nuk doja më operacione në trupin tonë. Dolën ata me hartat për Kosovën dhe i kundërshtova fatmirësisht me efiçencë sepse sic e dini njëri pas tjetrit udhëheqja e mëtejshme e Kosovës kundërshtoi hartat e promovuara fuqishëm nga Rama, Vuçiç dhe ish presidenti i Kosovës. Për këtë filloi hakmarrja, unë e dija. 

E dija sepse njeriu i parë që e tha ishte Rama në 2019: Sali ti nuk e kaloje atlantikun. Dhe sipas tij nuk e kaloja dot se kasha bërë konspiracion ndaj SHBA. Tani më thuaj ca bërë ti Sali kur e more vesh? Nuk bëra asgjë se nuk do pranoja të tregotoja asnjë pëllëmbë të territoreve shqiptare me askënd në botë. Ky projekt i bërë nga Millosheviçi kaloi në duart e George Soros i cili më pas e paraqiti si projekt të tij.

S'KA KOMENTE