Berisha: “Më takonte fjala, nuk e shtyva Alibeajn”

Berisha: “Më takonte fjala, nuk e shtyva Alibeajn”

58
SHPËRNDAJE

BerishaJe live apo jo? Nuk e shtyva jo jo, më takonte fjala në çdo aspekt. Ka një seleksion politik por dola për diçka tjetër, ai u ul aty jo vetëm si kreu i organizatës kriminale por ka diçka që dua të theksoj.

Ju duhet ta dini si shqiptarët, rrethana e parë kur transportohen të burgosur dhe njëra polici ioa dorëzon policisë tjetër është e ngjashme me këtë. 2 metroshi nuk kishte hekura në duar, nuk ishte i burgosur. Unë këtë do thosha se një rast tjetër kur policia ndërhyn në avion është kur ka sinjal për terrorist, atë e besuan të gjithë ata që nuk e njihnin se është kryeministër i Shqipërisë. Ngjalli frikë të tmerrshme në avion te pasagjerët, këto do I thosha por ia mbathi.

Ai duhet të kërkonte ndjesë publike për superskandalin në udhëtimin e tij duke menduar se ligji për atë nuk funx në Gjermani, përdori gjuhe të denjë për atë, qëllimi im është rrëzimi i tij sa më shpejt. Jo jo nuk ka përçarje demokratësh, ishte keqkuptim, alibeajt I kërkoi Rama të fliste, mua mu përmend emri disa herë.

S'KA KOMENTE