Berisha kërkoi dëbimin e ambasadorit rus/ Taulant Balla: Nuk i përgjigjemi tullumbaceve...

Berisha kërkoi dëbimin e ambasadorit rus/ Taulant Balla: Nuk i përgjigjemi tullumbaceve të tij

47
SHPËRNDAJE

Taulant Balla:

Nuk besoj që është momenti, që këtu në Shqipëri apo në vendet partnere, politikanë të vijnë me propozime që nuk kanë as vlerë, dhe as nuk janë pjesë e qëndrimeve të vendeve të tjera. Shqipëria do të ndërmarrë të gjitha hapat, të merremi me gjëra serioze dhe jo me tullumbace populiste.

Zoti Berisha nuk ekziston për mua, dhe nuk i përgjigjem asnjë pyetje që ka brenda fjalën Berisha. Ne e konsiderojmë Rusinë agresor, të gjitha hapat janë ndërmarrë në funksion të sanksioneve, do të jemi në valën e parë të vendeve në rast se do të vendosen sanksione për turistët. Ne as komentojmë dhe as i japim vlerë tullumbaceve që lëshon Sali Berisha.

S'KA KOMENTE