Bashkia miraton buxhetin e vitit 2019, opozita kunder

Bashkia miraton buxhetin e vitit 2019, opozita kunder

106
SHPËRNDAJE

Miratohet projektbuxheti i vitit 2019 per bashkine e Fierit. Votat e mazhorances kane vendosur edhe miratimin e ketij buxheti i cili eshte kontestuar nga anetaret e djathte te ketij keshilli (nga 32 anetare te pranishem, 24 votuan pro dhe 8 kunder).

Kontenstimet kane ardhur per disa taksa te cilat opozita i ka konsideruar te larta dhe te ndryshuara nga paketa fiskale e ketij viti si tarifa e arsimit,taksa e baneses dhe taksa e zenies se hapesires publike nga bizneset (kjo e fundit rritur dy fish) .

Nga ana e nenkryetares se bashkise Fier Enkeleda Peshkepia jane kundershtuar te gjithe pretendimet e opozites duke u shprehur se paketa fiskale dhe tarifat nuk kane ndryshuar , madje ka ulje te disa taksave.

S'KA KOMENTE