Bardhi: Ndeshkimi i Rakipit nga SHBA tregon qartë se krimi i organizuar...

Bardhi: Ndeshkimi i Rakipit nga SHBA tregon qartë se krimi i organizuar ka lidhje me politikën shqiptare

41
SHPËRNDAJE

Postimi i Plotë nga deputeti i PD, Gazment Bardhi:

Për herë të parë SHBA shprehet qartë se krimi i organizuar ka ndikim në politikën shqiptare, duke përdorur para dhe dhunë për të përcjellë mbështetje drejt kandidatëve të preferuar. Zgjedhjet e Prillit 2021, veçanërisht në Elbasan, e provuan këtë dhe përfituesi i drejtpërdrejtë dhe arkitekti i kësaj skeme ishte dhe mbetet Edi Rama. 

Evidentimi me emër dhe mbiemër nga SHBA i politikanëve të lidhur me krimin e organizuar dhe të korruptuar është një standart që meriton respekt dhe duhet të vijojë. Vetëm me mbështetjen e SHBA mund të pastrohet politika shqiptare dhe qeverisja tju kthehet njerëzve.

S'KA KOMENTE