Banoret nuk marrin sherbim te gjendjes civile ne Bejar Mallakaster pasi fshatit...

Banoret nuk marrin sherbim te gjendjes civile ne Bejar Mallakaster pasi fshatit i eshte ndryshuar emri pa dijenine e tyre

774
SHPËRNDAJE

Banoret e fshatit Bejar ne Mallakaster prej mese dy vitesh perballen me nje problematik jo pak shqetesuese. Pa ditur nje motiv, banoret kane treguar se nuk marrin dot sherbim, pasi fshatit i ka ndryshuar emrin nga Bejar, ne Behaj. Ata shtojne se femijet e porsalindur jane detyruar ti regjistrojne ne fshatra te tjere ndersa kane probleme me pajisjen me dokumenta te ndryshme. 

Banoret autokton te kesaj zone shtojne se nuk ka asnje kuptim qe  fshati te ndryshoj emer, dhe edhe pse ky eshte nje gabim duhet rregulluar. 

Zyra e gjendjes civile ne Fratar, perkohesisht ishte mbylluar, pasi behet me dijese punonjesi ishte prekur nga Covid-19.

S'KA KOMENTE