Banorët e Zharrezes ankohen per ndotjen nga derdhjet e mbetjeve te naftes

Banorët e Zharrezes ankohen per ndotjen nga derdhjet e mbetjeve te naftes

44
SHPËRNDAJE

Nis sërish derdhja e hidro-karbureve në Zharrëz. Banorët ankohen: po na mbysin aroma është e padurueshme.
Sa herë që heshtin banorët fillojnë derdhjet në Përroin e Zharrëzës në Patos.

Derdhjet e hidrokarbureve të naftës po shkakton shumë probleme për njerëzit pasi era e naftës është mjaft e paduruar dhe mbytëse.
Banorët denoncojnë por reagimet janë afat shkurtër .Zharrëza mbahet si zonë naftëmbajtëse me nje numër të lartë pusesh.

S'KA KOMENTE