Banoret e shtepise se te moshuarve ne Fier dhurojne ndihma per familjet...

Banoret e shtepise se te moshuarve ne Fier dhurojne ndihma per familjet e demtuara nga termeti ne Turqi

171
SHPËRNDAJE

Nje akt solidariteti dhe humanizmi kane treguar ne diten e sotme banoret e shtepise se te moshuarve ne Fier. Tragjedia qe ndodhi ne Turqi e Siri nga termeti shkatrrimtar ka prekur thelle mbare boten .Edhe te moshuarit e Shtepise se te moshuarve ne Fier duke shprehur keqardhje per viktimat dhe kete fatkeqesi jane solidarizuar duke dhene ndihmen e tyre per lehtesuar sadopak dhimbjen e zonave te prekura nga twrmeti. Eshte nje ndihme simbolik me 30 pako me jorgan por tregon solidaritet dhe humanizem per familjet e demtuara nga termeti. Drejtuesja e Shtepise se te Moshuarve ne Fier Dorina Gjino eshte shprehur se ky eshte kontribut i shprehur me vullnetin e vet te moshuarve . Keto jane donacione qe ja u kane dhuruar fe moshuarve te Fierit por ata shprehen deshiren per ti dhuruar per te demtuarit nga termeti ne Turqi

S'KA KOMENTE