Banoret e Panahorit ne Mallakaster jetojne si ne “mesjete”

Banoret e Panahorit ne Mallakaster jetojne si ne “mesjete”

3459
SHPËRNDAJE

Banoret e Panahorit ne Mallakaster jetojne si ne mesjete. Pa uje dhe pa rruge u veshtiresohet me tej jeta.
Per te gjithe ata qe nuk e dijne ,fshati Panahor eshte vetem 6 km nga qendra e Mallakastres por nese do te shkosh ne kete fshat te duhet te shkosh me gomar se automjeti nuk mund te kaloje .

Banoret levizin me kafshe transporti  per te dale ne rruge kryesore
Banoret jane shprehur se prej vitesh e vuajne mungesen e nje rruge ne fshatin e tyre por megjithe premtimet nuk jane mbajtur

Banoret shtojne se pervec rruges vuajne edhe mungesen e ujit te pijshem. Ne tre dekada ata nuk furnizohen me me uje ne kete fshat. Situata per banoret eshte bere alarmante dhe e padurueshme

S'KA KOMENTE