Banoret e Kreshpanit ne Fier ne proteste, kerkojne rruge

Banoret e Kreshpanit ne Fier ne proteste, kerkojne rruge

1716
SHPËRNDAJE

Dhjetra banore te Kreshpanit te njesise administrative ne Cakran kane dale sot ne proteste per mungesen e infrastruktures rrugore . Prej gati 30 vitesh fshati Kreshpan nuk ka nje rruge qe te beje te mundur komunikimin me fshatrat e tjere dhe qytetin e Fier kane thene banoret. Kjo situate i kane vendosur perballe veshtiresive keta banore te cilet jane shprehur se jane te detyruar te transportojne ne krahe dhe me kafshe ,transportin e njerezve te semure dhe prodhimeve bujqesore . Ne dimer situata behet edhe me e veshtir pasi rruga shendrrohet ne gropa me uje dhe balte duke bere te pamundur kalimin. Banoret bejne apel qe te marre fund kjo situate dhe shteti te ktheje syte nga kjo zone dhe te investoje ne shtrimin e rruges

S'KA KOMENTE