Balla pas votimeve në Lushnje: Populli foli dhe vendosi, urime Eriselda Sefa

Balla pas votimeve në Lushnje: Populli foli dhe vendosi, urime Eriselda Sefa

343
SHPËRNDAJE

Postimi i Ballës:

Mirënjohje popullit të nderuar të Bashkisë së Lushnjes, për një proces zgjedhor të lirë dhe plotësisht të rregullt, ashtu siç i ka hije Lushnjes së Kongresit. Kushtet atmosferike ishin të vështira dhe ndikuan në pjesëmarrje, por të gjithë e dimë se shiu në bujqësi është gjithmonë bereqet.

Mirënjohje të gjithë anëtarëve, simpatizantëve, patronazhistëve të Partisë Socialiste në gjithë Lushnjen

Populli foli dhe vendosi! Vullneti i tij tani do të numërohet me korrektësi maksimale dhe rezultati duhet respektuar e pranuar nga të gjithë.

Nesër vijojmë menjëherë punën të mbajmë fjalën e dhënë para popullit të Lushnjes.

Përgëzime Eriselda Sefa

S'KA KOMENTE