Balla nga Mallakastra per zgjedhjen e Presidentit te Republikes: Do te jete...

Balla nga Mallakastra per zgjedhjen e Presidentit te Republikes: Do te jete nje proces standart per nje figure qe perfaqeson unitetin kombetar

123
SHPËRNDAJE

Balla nga Mallakastra ne Diten e perkujtimit te clirimit te Mallakastres:

Flet per zgjidhjen e presidentit procesi qe ps do te drejtoje per here pas shume vitesh nje proces qe do te kete standard ne zgjedhjen e presidentit pas kesaj radhe ,na duhet president qe te zbatoje normen kushtetuese ,normal e mbi te gjitha te na
bashkoje ,e qe perfaqeson unitetin kombetar

Proces qe fillon nga neser e do eci perpara

Hetime per emrat nga spak balla pergjigjet : Natyreshem qe procesi ka disa garanci dhe verifikime per cdo person qe do listohet per president vendi

S'KA KOMENTE