Balla ne Seman per sezonin turistik,flet per presidentin e ri

Balla ne Seman per sezonin turistik,flet per presidentin e ri

490
SHPËRNDAJE

Celja e sezonit turstik ne nje prej destinacionrt me te virgjer shqiptar sic eshte semani esshte nje mundesi per te ftuar pushues vendas e te huaj dhe vecanerisht atyre kosovar qe ne ditet e pushimeve te tyre verore te planifikojne nje dite ketu sepse ka shume per te ofruar dhe do te kemi mundesi te ecim perpara me zhvillimin e zones. Jane marre masat per pastrim dhe cilesia e ujit eahte shume e paster dhe jemi ne kohen e duhur per ti dhene nje rilindje kesaj pjese.

Rruga e semanit eshte nje investim i rendesishem dhe ishim gati ta fillonim ne fund te vitit 2019, per shkak te termetit dhe pandemise u shty.

Ne 24 korrik, presidenti ose presidentja e re qe do te bej betimin do te jete ne zyre. Kuvendi i shqiperise po merr kohen e duhur sipas afateve kushtetuese per te zgjedhur presidentin ose presidenten e republikes. Juk shoh asnje veshtiresi ne kete aspekt. Ajo qe kemi thene qe ne diten e pare eshte qe ne duam te kemi nje kryetar shteti i cili te plotesoj ate qe thote kushtetuta, te jete nje personalitet i gjithepranuar dhe te terheqi sa te kete mundesi demin e madh qe i ka shkaktuar zyres se presidentit presidenti ne largim. Kandidati qe do te marri shumicen e votave duhet te jete teresisht u ndryshem nga ilir meta.

S'KA KOMENTE