Balla ne Patos ne diten nderkombetare te punonjesve

Balla ne Patos ne diten nderkombetare te punonjesve

471
SHPËRNDAJE

Kreu i Grupit Parlamentar ne Partine Socialiste Taulant BALLA ka zgjedhur nje urim te vecante per festen nderkombetare te punonjesve . Ai eshte takuar me punonjes te nje fasonerie ne Patos dhe prej andej ka percjelle edhe urimin per te gjithe punonjesit duke sjell ne kujtes edhe nje thenie te Nene Terezes.“E magjishme nuk është që ne bëjmë punë, por se ne jemi të gëzuar kur punojmë”.
Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Punës!

Nënë Tereza me të drejtë thoshte se “e magjishme nuk është që ne bëjmë punë, por se ne jemi të gëzuar kur punojmë”.

Mirënjohje çdo punonjësi në çdo sektor, qoftë në publik apo në privat, falë punës dhe dedikimit të së cilëve, ofrohet çdo shërbim, prodhohet dhe funksionon ekonomia

S'KA KOMENTE