Balla jep lajmin e mirë për negociatat me BE: U arrit dakordësia...

Balla jep lajmin e mirë për negociatat me BE: U arrit dakordësia politike

408
SHPËRNDAJE

Taulant Balla nga Kuvendi ka bërë një deklaratë të fortë sa i takon çështjes së negociatave. 

“Kërkova fjalën për të ndarë një lajm të rëndësishëm sa i përket rrugëtimin tonë drejt anëtarësimit në BE që ka të bëjë me faktin se ka një dakordësi të plotë mes 27 endeve anëtare të BE për të mbajtur javën e ardhshme Konferencën e Parë ndërqeverisë mes Shqipërisë dhe BE”, tha Balla. 

“Është një moment i rëndësishëm, kjo pas komunikimeve të disa orësh të parlamenteve anëtare. Sapo është larguar edhe ambasadori i Çekisë me të cilin pata mundësinë të zhvilloj një komunikim. Dakordësia politike tashmë është arritur dhe mbajtja e Konferencës Ndërqeveritare tashmë javën e ardhshme është fakt”,shtoi Balla.

S'KA KOMENTE