Baçi pas doreheqjes se Bashes: T’i kërkojë falje demokratëve, dëmi që i...

Baçi pas doreheqjes se Bashes: T’i kërkojë falje demokratëve, dëmi që i ka shkaktuar PD i pallogaritshëm

417
SHPËRNDAJE

” Basha dorehiqet” jo !

Basha eshte i shkarkuar nga kuvendi i 11 Dhjetorit me 4446 vota te delegateve te kuvendit dhe i ratifikuar nga 44000 anetare te PD!
Basha duhet te ishte larguar nga zyrat e PD koh me pare dhe mos te pengonte aktivitetin normal te PD!
Demi qe i ka shkaktuar PD eshte i pallogaritshem!
Trumbetimi i veprimit te sotem si ” Doreheqje” apo nje “Hap pas” per ” te miren e demokrateve” eshte hipokrizi, per te terhequr vemendjen dhe per te rikoperuar diçka nga ajo qe mund te ket mbetur!
Asgje ska mbetur, per tu rikuperuar, veprimi i tij i sotem eshte i detyruar, nga presioni i demokrateve, ai eshte i vetem, pa mbeshtetes dhe pa dinjitet!
Ai perseri do te vazhdoj, te imponohet, te fitoj ndonje pik, per ta paraqitur veprimin e tij, si veprim fisnik, si veprim lideri dhe se eshte i vlefshem!

Thjesht duhet te largohet nga zyra, dhe te kerkoj falje demokrateve per te gjithe demin qe ka shkaktuar!

S'KA KOMENTE