Avokatet ne Lushnje vijojne bojkotin, ne Fier avokatet rikthehen ne pune

Avokatet ne Lushnje vijojne bojkotin, ne Fier avokatet rikthehen ne pune

163
SHPËRNDAJE

Avokatet e Lushnjes perseri sot ne proteste kunder hartes se re te gjyqesorit. Vetem ne diten e sotme nuk zhvillohen rreth 40 gjyqe . Protesta e sotme sipas njoftimit te avokateve ne Lushnje do te vijoje deri ne 24 qershor. Protesta e avokateve te Lushnjes vjen pas miratimit nga KLGj te hartes se re te gjyqesorit qe e shkrin gjykaten e shkalles se pare. Nderkohe avokatet Fier sot jane rikthyer ne pune duke vijuar proceset gjyqesore

NJOFTIMI i DHOMES SE AVOKATEVE NE FIER

Njoftojmë avokatët e Dhomës dhe qytetarët në juridiksionin e saj se Kryesia e Dhoma E Avokatisë Fier, anëtari i vetëm i Komitetit Drejtues të DHASH pran kësaj Dhome dhe Sekretari i Dhomës, në mënyrë unanime mbështesin Vendimin e Kryetarit të Dhomës Fier, që Avokatët e Fierit nesër ti kthehen punës në shërbim të qytetarve, në të gjitha Gjykatat e Republikës së Shqipërisë .

S'KA KOMENTE