Asambleja e PS, Rama konfirmon ndryshimet në qeveri

Asambleja e PS, Rama konfirmon ndryshimet në qeveri

80
SHPËRNDAJE

REAGIMI

Pas pak, në 17.00, fjala ime drejtuar Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste, propozimi i Sekretariatit të ri Ekzekutiv të partisë dhe paraqitja e propozimeve që do t’i drejtoj nesër Presidentit të Republikës për kabinetin e ri qeveritar

S'KA KOMENTE