Arrestohet sanitarja që i mori para qytetares dhe i la nënën të...

Arrestohet sanitarja që i mori para qytetares dhe i la nënën të vdiste te Covid-2

411
SHPËRNDAJE

Është arrestuar sanitarja Tire Alldervishi, që i mori qytetares 8 milionë lekë për t’i shpëtuar nënën nga koronavirusi, por që e kishte lënë të vdiste, duke mos i dhënë as ushqim.

S'KA KOMENTE