Antoneta DHIMA ne takimet ne PATOS: ‘Ne nuk jemi si kundershtaret tane...

Antoneta DHIMA ne takimet ne PATOS: ‘Ne nuk jemi si kundershtaret tane politik’

326
SHPËRNDAJE

Ne matemi me pune dhe investemet e qeverise shqiptare ne PATOS jane te prekshme nga ky komunitet. “Me punën dhe angazhimin tonë kemi treguar dhe do tregojmë se jemi me njerëzit dhe për njerëzit e nuk i kemi braktisur asnjëherë siç bëjnë kundërshtarët tanë politikë,”eshte shprehur kandidatja e PS per Qarkun Fier Antoneta DHIMA ne takimin mes banoreve ne MARGELLIC e REREZ .

Ne fjalen e saj mes banoreve kandidatja Dhima ka renditur arritjet dhe investimet e realizuara ne keto vite qeverisje:

“Me punën, angazhimin dhe mbështetjen e të gjithëve do shkojmë drejt fitores së mandatit të tretë për të vijuar reformat dhe projektet e nisura, për të mundësuar hapjen e dritës jeshile dhe financimin e projekteve të reja, vijimin e proçesit të rindërtimit, çertifikimin e tokës bujqësore, çertifikimin e lejeve të legalizimit, mbështetjen e fermerit etj,

Jemi mes jush perseri me premtime te mbajtura ne investime ,shendetesi ,arsim si dhe per te marre besimin tuaj per te vijuar punet ne nje mandat tjeter.

“Banorët e Marglliçit dhe Rerezit prej vitesh kanë besuar dhe besojnë te Partia Socialiste dhe ne 25 prill përsëri së bashku do e fitojmë betejën për mandatin e tretë qeverisës.

Jemi të gjithë të bindur dhe koshientë se vetëm Partia Socialiste dhe kryeministri Rama mund t’i çojë deri në fund punët e nisura dhe reformat e nisura dhe t’i fitojmë betejat si: vaksinimi i popullsisë, rindërtimi, reforma në drejtësi, rritja ekonomike, rimëkëmbja e ekonomisë, çertifikimin e tokës bujqësore, çertifikimin e lejeve të legalizimit, mbështetjen e fermerit, përmirësimin e sitemit të kullimit dhe vaditjes, përmirësimin e situatës së furnizimit me energji elektrike, infrastrukturën rrugore etj…

S'KA KOMENTE