Anetar i “Iluminatit” tregon : “Bota duhet ta dije”

Anetar i “Iluminatit” tregon : “Bota duhet ta dije”

1076
SHPËRNDAJE

The Sun” ‘ka publikuar  një artikull të gjatë, në të cilin tregon për një burrë që thotë se ka qenë pjesë e Iluminatit për 47 vjet rresht dhe se ka vendosur të rrëfejë disa sekrete që bota duhet t’i dijë. Sipas këtij personi, i cili nuk është identifikuar, ekziston një grup që kontrollon botën, Rusia e ka fituar garën hapësinore në Hënë dhe Vladimir Putin është anëtar i një shoqërie, e cila në mënyrë të fshehtë ka kontrollin mbi Azinë.

Këto kanë qenë disa nga deklaratat e forta të personit, i cili shton se një “Rend i Ri” po vendoset në botë dhe se ka njerëz që krijojnë e shpërndajnë sëmundjet në tokë, dhe shprehet se ekzistojnë robotët shërbëtorë.
Të gjitha këto ai i ka thënë në mënyrë anonime në një postim, ku shkrimtari bën me dije se është rekrutuar në shoqërinë sekrete në moshën 19-vjeçare, pasi u bë për një kohë shumë të shkurtër tepër i pasur, shkruan ‘telegrafi’. Anonimi shton se gjatë këtyre pesë dekadave është zhgënjyer nga ato që ka parë dhe se ka vendosur të shkëpusë kontaktet e tij të shenjta.
Ai shkruan: “Po ju them të vërtetën. Asnjë gjë nga këto që unë kam shkruar nuk është ekzagjerim i rremë apo fiksion shkencor. Ky informacion është i vërtetë, real, është realiteti dhe ka ardhur koha që të thuhet”.
Mes të tjerash, ish-anëtari i Iluminatit bën me dije se shoqëria sekrete ka një rrjet të gjerë bunkerësh për anëtarët e saj dhe ky rrjet është i mbushur me robotë.

S'KA KOMENTE