AMA rindez sinjalet analoge vendimi shtyhet per 4 muaj

AMA rindez sinjalet analoge vendimi shtyhet per 4 muaj

67
SHPËRNDAJE

 

AMA ka njoftuar se ka shtyrë me 4 muaj fikjen e transmetuesve analogë.

Sinjali i tyre do të fiket sërish më datë 15 janar 2019.

Duket se presioni i jashtëzakonshëm i publikut, ka bërë që qeveria të tërhiqet përkohësisht nga vendimi  për fikjen e sinjaleve analoge.

Indinjata  ka shpërthyer në rrjetet sociale , pas ndërprerjes së transmetimeve televizive në formatin analog në zonën Tiranë- Durrës në dy prej qarqeve më të mëdha të vendit, Tiranë dhe Durrës.

S'KA KOMENTE