Alarmi banoreve: Ura qe lidh Sheqishte- Beline po shembet, na rrezikohet jeta

Alarmi banoreve: Ura qe lidh Sheqishte- Beline po shembet, na rrezikohet jeta

742
SHPËRNDAJE

Ura qe lidh Sheqishten ne Bashkine Patos me zonen naftembajtese ne Beline- Marinze rrezik te shembet .

Edhe me sy te lire mund te shihet qarte perkulja qe ka nisur te marre ura ne mes te saj.Shkak i rrezikut te shembjes se kesaj ure jane bere mjetet e shumta te tonazhit te rende qe kryejne transportin ne zonen naftembajtese.

Sipas banoreve jane mjetet e tonazhit te rende qe kane cuar ne demtimin e kembeve te ures. Banoret jane shprehur se ura eshte ndertuar qe ne vitin 1974 dhe prej asaj kohe nuk ka pasur asnje imvestim apo mirembajtje

Ne pothuaj te gjithe pjesen ku kalojne mjetet e tonazhit te rende ne Sheqishte ,Beline dhe Marinze rruga ka nisur te cahet . E inaguruar ne vitin 2011 rruga ne fjale i sherben nje komuniteti te gjere banoresh te zonave te Belines, Sheqishte, Marinze , Zharrez ,Suk1 , Jagodine , Arapaj  si dhe disa fshatra te Beratit . Megjithe demtimet qe ka pesuar ura ddwri tani nuk eshte marre asnje mase per te rikthyer ne normalitet

S'KA KOMENTE