Vershimi i Vjoses : Disa dhjetra krere bageti te zhdukura ne nje...

Vershimi i Vjoses : Disa dhjetra krere bageti te zhdukura ne nje ferme ne Ferras, Fier

91
SHPËRNDAJE

Demet e permbytjeve nga lumi Vjose nuk kanw kursyer as fermat dhe bagetine. Ne nje ferme ndoshta nga me tw medhatw ne Ferras me 100 krere gjedhe , vershimi i lumit vjose ka zhdukur 16 krere vica nga stalla e fermerit Petri Bana . Ai ka thene se dy prej tyre tani do te asgjesohen me groposje.Nje grup mjekesh veteriner kne nisur veprimet per asgjesimin e tyre. Sipas ketij komisioni deri tani mesohet se numerohen mbi 30 shpwnd te ngordhura dhe disa bageti e zhdukur

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.