KQZ percakton renditjen e partive ne flete votimi

KQZ percakton renditjen e partive ne flete votimi

60
SHPËRNDAJE

TIRANE– Gjatë hedhjes së shortit nga KQZ për të përcaktuar se si do të renditen partitë në fletën e votimit në zgjedhjet e 25 qershorit anëtarët e KQZ kanë shpërthyer në të qeshura.
Gjithçka ka ndodhur pas renditjes së lëvizjes Socialiste për Integrim, e cila në listën e partive është renditur e para.
Anëtarët e KQZ kanë qeshur pasi si presidenti i zgjedhur, Ilir Meta edhe kreu i LSI kanë thënë gjate muajve të fundit se LSI synon dhe sipas tyre do të dalë force e parë politike në këto zgjedhje parlamentare.
RENDITJA

LSI e para (1)

PS do të jetë e dyta (2)

PKD e treta (3)

Sfida e katërta (4)

PR do të jetë e pesta (5)

PD e gjashta (6);

PBKD e shtata (7)

ADK e teta (8)

PSD e nënta (9)

PAD e dhjeta (10)

FRD e njëmbëdhjeta (11)

PDS e dymbëdhjeta (12)

PDIU e trembëdhjeta (13)

AAK e katërmbëdhjeta (14)

‘Minoriteti etnik grek’ i pesëmbëdhjeti (15)

PKSH e gjashtëmbëdhjeta (16)

APD e shtatëmbëdhjeta (17)

LIBRA e tetëmbëdhjeta (18)

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.