Adriatik Llalla u shpall në kërkim ndërkombëtar por i drejtohet Gjykatës së...

Adriatik Llalla u shpall në kërkim ndërkombëtar por i drejtohet Gjykatës së Posaçme

123
SHPËRNDAJE

Një ditë pasi u shpall në kërkim ndërkombëtar ish-prokurori i Përgjithshëm i Republikës së Shqipërisë Adriatik Llalla vihet në lëvizje.

Mediat raportojne se Llalla kërkon pezullim ekzekutimi të vendimit që e ka dënuar me dy vite burgim për fshehje pasurie. Çështja është hedhur në short ditën e djeshme dhe pritet të shqyrtohet nga Gjykata e Posaçme.

S'KA KOMENTE