A do të shtohen masat pas rritjes së infektimeve? Përgjigjet kryeministri Rama

A do të shtohen masat pas rritjes së infektimeve? Përgjigjet kryeministri Rama

209
SHPËRNDAJE

RAMA: Po presim një sugjerim nga ekspertët dhe pastaj do të bëjmë atë që duhet që të merremi vesh me partitëtë e tjera për të vendosur rregulla të përbashkëta në shërbim të shëndetit.

Do të përpiqemi që partitë politike të zhvillojnë një aktivitet zgjedhor normal brenda kuadrit jo normal ku po jetojmë.

Për masat shtohen apo pakësohen nuk vendos unë por vendos komuniteti teknik i ekspertëve.

S'KA KOMENTE