8 Marsi ndryshe ne Fier, grate kerkojne te jene te perfaqesuara ne...

8 Marsi ndryshe ne Fier, grate kerkojne te jene te perfaqesuara ne institucione dhe politike

463
SHPËRNDAJE

Sot eshte dita nderkombetare e gruas qe simbolizon jo vetem rendesine e rolit te gruas por edhe me teper te drejta , liri dhe barazi per to ne shoqeri Dhjetra gra dhe vajza sot ne Fier ndryshe nga te tjerat qe festojne ,kane organizuar nje protest e cila ka ne qender pikerisht 8 Marsin . Megjithese te pakta ne numer per shkak te pandemise seicila mga grate kane percjelle mesazhe per te gjithe shoqerine por ne vecanti per klasen politike dhe pushtetaret
Kjo dite kane thene organizatoret e kesaj proteste duhet te jete jo feste por proteste ku me te drejte ne vendin tone dhe kete shoqeri grate duhet te kene me shume te drejta dhe te ndalet dhuna ndaj tyre . Nga organizatoret e kesaj proteste gjithashtu eshte kerkuar qe grate te jene te perfaqesuara ne cdo institucion

S'KA KOMENTE