70 te demtuar ne spitalin Fier nga rreshkitjet ne ngrica

70 te demtuar ne spitalin Fier nga rreshkitjet ne ngrica

457
SHPËRNDAJE
Temperaturat  e uleta  dhe ngricat shkaktojne probleme ne rruge tek kalimtaret. Prej fillimit te muajit Janar kur ka nisur problematika  e ngricave ne Fier ,jane rregjistruar rreth 70 raste urgjence ne spitalin Fier te personave te demtuar.Prania e akullit dhe ngricave ne rruge  kane krijuar probleme ne levizjet e qytetareve sidomos ne rruge dhe tortuare .
Krijimi i ngricave ne rruge ka bere qe qytetaret te aksidentohen  duke mare fraktura gjate rreshqitjes .Mjeku Ortoped Flamur Kadriu eshte shprehur se   vetem jave e kaluar jane paraqitur ne spitalin e Fierit  17 persona me fraktura te ndryshme deri dhe trajtimin e tyre ne spital.
Ndersa prej fillimit te muajit janar te ketij viti urgjenca e spitalit ka pritur rreth 70 te demtuar nga ngricat e krijuara ne tortuare ose ne rruge me demtime te lehta por edhe te renda,  ku midis tyre ka pasur edhe te shtruar ne spital.Shumica e rasteve kane qene persona te moshave te treta , ka thene  Mjeku ortoped Flamur Kadriu .

S'KA KOMENTE