546 delegate nga Fieri, Patosi, Roskoveci e Mallakastra nisen drejt Kuvendit te...

546 delegate nga Fieri, Patosi, Roskoveci e Mallakastra nisen drejt Kuvendit te Berishes

803
SHPËRNDAJE

Sot në orën 10:00 në stadiumin Air Albania, do të mbahet Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike.

Mësohet se delegatët e Kuvendit të PD nga Fieri , Roskoveci , Patosi , Mallkastra janë nisur drejt Tiranës.

Reth 360 delegate jane nisur vetem nga Fieri
ku sipas organizatoreve secili kryetar grup seksion ka mbledhur delegatet e vet.
Eshte vene ne dispozicion nje autobuz per grate dhe per ata qe nuk kane pasur mundesi te levizin me mjetet e tyre.

Nderkohe persa i perket bashkive te tjera behet me dije se nga Mallakastra jane nisur 78 delegate. Nga Patosi jane nisur 57 delegate dhe nga Roskoveci 52 delegate. Keto jane shifrat e dhena edhe me pare nga kryetaret e grupseksioneve.


Sipas informacioneve te marra nje pjese e delegateve kane ikur me automjetet e tyre private ndersa nuk jane vene re kontrolle te policise gjate rruges.

S'KA KOMENTE