510 banesa te demtuara ne Marinez nga lekundjet e Bankers ende nuk...

510 banesa te demtuara ne Marinez nga lekundjet e Bankers ende nuk jane demshperblyer

192
SHPËRNDAJE

Kane kaluar mbi 3 vjet nga shperthimet e Bankers Petrolium  qe demtoi banesat e qindra banesave ne Marinez, Kuman, Zharrez. Edhe sot pas 3 vitesh ,510 familje ne Marinez bamesat e te cileve u demtuan nga lekundjet e shperthimeve nuk jane demshperblyer .Vlera monetare e demshperblimeve shkon ne 60 milion leke te reja

Edhe sot pas 3 vitesh duken ende gjurmet e demtimeve qe shkaltuan shperthimet e kompanise “Bankers”. Demshperblimet jane kryer vetem per zonen e Zharrezes per demtimet 100% nderkohe qe nga Marinza eshte demshperblyer vetem nje familje ndersa 510 familje te tjera nuk dihet se kur do te ndodhi demshperblimi monetar.

Kryetarja e Bashkise Roskovec perpos ankesave te shumta te familjeve te demtuara ne banesa nga shperthimet e shkurtit 2017 eshte shprehur ne mbeshtetje te tyre duke u shprehur se kete problematike i’a ka drejtuar ne nje shkrese zyrtare edhe kryeministrit Edi Rama ku kerkohet nderhyrja dhe gjetja e mundesive per zbatimin e vendimit per demshperblimin e ketyre  familjeve.

S'KA KOMENTE