320 mln euro për 42 km të rrugës Lekaj-Fier/ Rama: Investim 100%...

320 mln euro për 42 km të rrugës Lekaj-Fier/ Rama: Investim 100% privat

87
SHPËRNDAJE

Rama: Pashë një lajm Balluku, 320 milionë euro për rrugën Lekaj-Fier, 7 milionë kilometri, çdokush që e lexon këtë thotë boo. Ndërkohë që bëhet fjalë për diçka komplet tjetër, rrugë që do të ndërtohet pa asnjë qindarkë nga shteti, investim 100% privat me pagesë, përkundër një segment alternative pa pagesë. Dhe a bën 7 apo 17 këtë nuk e përcakton dot burimi tek. Sa herë kaloj te nënkalimi me mbikalim i ish-Shqiponjës them me vete po këta që diskutonin kilometrin si ndihen kur kalojnë këtu, a e kuptojnë sa shumë e kanë gënjyer këtë milet?! Se një kilometër është ajo por ama është e gjitha vepër arti, që i shkon gjuhës time si artist. Dakord e nxirrni inatin me qeverinë po a ky është misioni i medias?

S'KA KOMENTE