21 te vdekur nga aksidentet ne Fier gjate 2019

21 te vdekur nga aksidentet ne Fier gjate 2019

724
SHPËRNDAJE

Fieri renditet i dyti ne shkalle vendi ( pas Tiranes ) per numrin e larte te aksidenteve te ndodhura pergjate periudhes Janar -Shtator 2019. Sipas statistikave te deritanishme mesohet se per periudhen e siperpermendur ne rruget e Fierit kane ndodhur 87 aksidente nga te cilat 21 kane qene me vdekje.

Krahasuar me te njejten periudhe te nje viti me pare numri i aksidenteve ne Fier eshte rritur me 5 aksidente ndersa per koicidence mbeten te njejta shifrat e aksidenteve me vdekje.

Shkaqet e aksidenteve tw ndodhura ne rruget e Fierit kane qene te ndryshme por dominojne gabimet e drejtuesve te mjeteve si dhe mungesa e sinjalistikes rrugore. Akse problematike mbeten by pasi i Fierit , autostrada Levan Tepelene si dhe Fier Seman ku mungon sinjalistika

S'KA KOMENTE