19,5 mlrd $ per te shkuar ne Planetin e Kuq

19,5 mlrd $ per te shkuar ne Planetin e Kuq

168
SHPËRNDAJE

Nasa ka ëndërruar për një mision njerëzish në Mars pasi ka nisur një satelit në orbitën e planetit të kuq 45 vjet më parë. Kongresi Amerikan dhe Senati per kete qellim kane  miratuar një projektligj bipartizan një fond buxhet  të ri 19.5 miliardë dollarë për NASA-n ,që eautorizon te dergoj një ekip në planetin e kuq. Por ,  kjo duhet të ndodhë brenda mandatit te 25 viteve të ardhshme.

S'KA KOMENTE