13 punonjes te Stacionit te Pocemit ne greve urie,nje grevist dergohet ne...

13 punonjes te Stacionit te Pocemit ne greve urie,nje grevist dergohet ne spital

250
SHPËRNDAJE

Vazhdon ne diten e dyte greva e urise ne Stacionin e Pocemit.
Sot greves se uriae i jane bashkuar edhe 6 punonjes te tjere duke e cuar ne 13 numrin e punonjesve ne kete greve.

Diten  e djeshme njeri prej grevisteve u semure dhe sot ndodhet ne spitalin e Fratarit te Mallakastres
Nga Prefektura Fier nuk ka pasur asnje pergjigje
Naten e djeshme ka patur edhe kontrolle per te verifikuar greven e punonjesve
Gjithashtu pjese e vizites ka qene edhe sekretari i prefektures Fier. Punonjesit e nenstacionit te Pocemit jane ne greve urie per shkak te mosdhenies se pagave prej 27  muaj

S'KA KOMENTE